SADRžAJ

Sean Archer (Nicolas Cage) je jako grub i oštar FBI agent koji još uvijek tuguje za svojim sinom Michaelom. Michael je ubijen, a Archer vjeruje da iza ubojstva nejgovog sina stoji moćan kriminalac Castor Troy (John Travolta). Jednog dana Archer se konačno suoči sa ubojicom svog sina, ali ga Troy pobijedio u sukobu te Archer shvatio da Castor planira postaviti bombu koja je toliko moćna da može uništiti Los Angeles. Nažalost jedina osoba koaj zna lokaciju bombe je Castorov brat koji ne želi nikome otkriti lokaciju. Kao rješenje Archer pristaje na operaciju zamjene lica da bi mogao razgovarati s Castorovim bratom. No Castor se odluči osvetiti Archeru te i on preuzme njegovo lice.

Fotografije

Čovjek bez licaČovjek bez licaČovjek bez licaČovjek bez licaČovjek bez licaČovjek bez licaČovjek bez licaČovjek bez licaČovjek bez licaČovjek bez licaČovjek bez licaČovjek bez lica

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.