SADRžAJ

Dale Landis svake godine za Božić stavlja božićno drvce na krov svoje kuće i redovito svake godine zbog toga završi pred sucem. Kako bi spriječio da se to dalje ponavlja, sudac naloži braniteljici Sarah i tužitelju Johnu da pronađu rješenje i otkriju o čemu se radi. Dosadašnji suparnici na sudu primorani su raditi zajedno te s vremenom ostave suparništvo po strani. Kad otkriju da Landis postavljanjem drvca odaje počast svojoj ljubavi, shvate da bi za Božić još dva srca mogla pronaći jedno drugo.

Fotografije

Drvce na krovu

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Ljubav ne možeš kupiti (2017)

    image
    Razmaženi bogataš Jeff teško prihvaća da je bolničarka Lilly, koja vozi hitnu, odbila njegov poziv za izlazak. On ne odustaje i koristi obiteljsko bogatstvo da...
  • Svim srcem (2015)

    image
    Nakon što naslijedi polovicu kuće, mlada se žena neočekivano sprijateljuje sa suvlasnikom...
  • Lijepa jesen (2020)

    image
    Maggie je uspješna poduzetnica koja se vrati u rodni grad te otkrije da joj je baka oporučno ostavila polovicu svoje prodavaonice slakiša. No Maggie ne razumije...
  • Zimski dvorac (2019)

    image
    Jenny je oduševljena kad njezina sestra Meg odluči održati zimsko vjenčanje u ledenom hotelu! A Meg želi spojiti Jenny s kumom Craigom, udovcem i samohranim ocem.
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.