Ocjena: 6.7/10
Ocjena korisnika: 6.3/10
(4 glasa)

SADRŽAJ

Bivša tužiteljica, Hailey Dean, sada je terapeutkinja. Kada njezina pacijentica Amanda izgubi roditelje u roku od tjedan dana i suoči se s pitanjima policije, Hailey joj pomaže da se oslobodi sumnje i pronađe pravog ubojicu.
Bivša tužiteljica, a sada terapeutkinja, Hailey Dean proživljava tragičan tjedan tijekom kojeg jednu od njezinih pacijentica pogodi porazan i tragičan događaj. U kratkom je vremenu izgubila oba roditelja u fatalnim nesrećama. Ne samo da su joj roditelji mrtvi, nego nedostaju i milijuni dolara kojima se ne može ući u trag. Dotična pacijentica, Amanda Stone, sada je glavna osumnjičena, dok Hailey istražuje zločin i naporno radi na obrani klijentice za koju vjeruje da je nevina. Ali je li?

Fotografije

Slučajevi Hailey Dean: Ubojstvo, s ljubavljuSlučajevi Hailey Dean: Ubojstvo, s ljubavljuSlučajevi Hailey Dean: Ubojstvo, s ljubavljuSlučajevi Hailey Dean: Ubojstvo, s ljubavljuSlučajevi Hailey Dean: Ubojstvo, s ljubavljuSlučajevi Hailey Dean: Ubojstvo, s ljubavljuSlučajevi Hailey Dean: Ubojstvo, s ljubavljuSlučajevi Hailey Dean: Ubojstvo, s ljubavljuSlučajevi Hailey Dean: Ubojstvo, s ljubavljuSlučajevi Hailey Dean: Ubojstvo, s ljubavlju

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.