SADRžAJ

Buddy Solitaire neuspješan je komičar na kasnonoćnoj sceni. Jedini posao koji uspije dobiti jest podučavanje psihičkih bolesnika komediji. No Buddy otkriva da se, pomažući tim pacijentima, sve više približava izlječenju samog sebe.
Neuspješni stand-up komičar Buddy Solitaire ima novu publiku. Na stolcima su hipohondri, neurotičari i bipolarci – a Buddy je njihov učitelj. To je teška publika od samog početka i nitko ne vjeruje da je Buddy pravi čovjek za posao. Kao što jedan čovjek kaže: „Vidio sam bombaše samoubojice koji su duhovitiji od tebe.“ Ali, možda je ovo Buddyeva prilika da otkrije tko je doista... to jest, ako prije toga ne podlegne vlastitim tjeskobama. BUDDY SOLITAIRE redatelja Kuanga Leeja osjećajan je, smiješan i rezonantan – istodobno nudi duboka zapažanja o iscjeliteljskoj moći smijeha.

Fotografije

Buddy SolitaireBuddy SolitaireBuddy SolitaireBuddy SolitaireBuddy SolitaireBuddy SolitaireBuddy SolitaireBuddy SolitaireBuddy Solitaire

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.