SADRžAJ

Matt Dow (J. Cagney) i mladi Dave Bishop (J. Derek) slučajno se sretnu i nastave put zajedno. Pucajući na pticu u letu, prestraše putnike vlaka, koji im bace vreću s novcem misleći da je riječ o pljačkašima. Zbunjeni dvojac požuri u grad vratiti novac, no tamo ih ne dočekaju baš gostoljubivo. Odmah posumnjavši da je riječ o pljačkašima koji su na prepad uzeli vreću novca, šerif iz zasjede ustrijeli Davea. Ali prekasno su shvatili da se radi o zabuni. Daveu će trebati puno volje, a osobito Mattove pomoći, da ikad više ustane i prohoda. Njeguje ga lijepa Šveđanka Helga, u koju se Matt vrlo brzo zaljubi...
Vestern u kojem surađuju dva velikana holivudskog filma - redatelj Nicholas Ray (Buntovnik bez razloga, Vozili su noću) i glumac James Cagney, najpoznatiji po svojim gangsterskim ulogama (Bijelo usijanje, Anđeli garava lica, Burne dvadesete).

Fotografije

U sjeni vješalaU sjeni vješala

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.