SADRžAJ

Prvi put zaljubljena, 17-godišnja Lena žudi za slobodom i avanturom. Njezin se čarobni svijet razbije kad je učitelj siluje u vlastitom domu. Lena mora odrasti i shvatiti da nije ona ta koja zaslužuje kaznu.
Relativno bezbrižno, sanjivo postojanje tinejdžerice Lene grubo je razoreno silovanjem. Počinitelj? Njezin šarmantni učitelj sposoban sve vrtjeti oko malog prsta. Lena ne može ili se ne usuđuje ikomu reći što se dogodilo – čak ni najboljoj prijateljici. Umjesto toga, očajnički pokuša počiniti samoubojstvo. Nakon toga je prime u odjel za mlade u psihijatrijskoj bolnici gdje je suočena s velikim pitanjima: tko će joj povjerovati i može li dokazati što se dogodilo. Međutim, Lena otkriva da nije sama. Ovaj moćni, intimni portret djevojke na rubu zrelosti pripovijeda priču iz Lenine perspektive uključujući tinejdžerske snove, blesiranje i obiteljske gnjavaže. Vizualno moćan dugometražni prvijenac – ovo je diplomski film Tereze Nvotove s FAMU-a – u kojem redateljica, scenarist i glavna glumica učinkovito i uvjerljivo dolaze do bolne srži stvari: sramote i nevjerice s kojima se žrtve silovanja često moraju nositi.

Fotografije

PrljavštinaPrljavštinaPrljavštinaPrljavštinaPrljavštinaPrljavštinaPrljavštinaPrljavštinaPrljavštinaPrljavština

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.