SADRžAJ

U „Dokonoj klasi“ Tom Bell igra divljeg, razuzdanog Leonarda koji prijeti pokvariti planove svoga brata Charlesa (Ed Weeks) da se oženi u bogatu obitelj Langham. Temeljeno na kratkometražnom filmu istog naslova redatelja Jasona Manna.
Izvršni producenti Matt Damon i Ben Affleck i mentori braća Farelly stoje iza filma „Dokona klasa“ iz „Projekta Zeleno svjetlo“, temeljenog na kratkometražnom filmu redatelja Jasona Manna koji je imao premijeru na londonskom Raindance festivalu 2013. Priča je to o bogatoj obitelji Langham čijeg patrijarha igra Bruce Davison, a matrijarha Brenda Strong. Tom Bell igra divljeg, razuzdanog Leonarda koji prijeti pokvariti planove svoga brata Charlesa (Ed Weeks) da se oženi u tu obitelj. „Projekt Zeleno svjetlo“ reality je serija o snimanju filmova koja pruža necenzurirani pogled na izazove novopečenih redatelja od pretprodukcije i castinga do snimanja i postprodukcije.

Fotografije

Dokona klasaDokona klasaDokona klasaDokona klasaDokona klasaDokona klasaDokona klasa

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.