Ocjena: 6.5/10
Ocjena korisnika: 4/10
(2 glasa)

SADRžAJ

Temeljen na bestseleru St Johna Greenea „Mamin popis“ topla je istinita priča o Singeu i Kate, paru iz North Somerseta čiji se životi okrenu naglavce kada Kate dijagnosticiraju neizlječivi karcinom dojke.
Prekrasan i tužan film temeljen na međunarodnom bestseleru, MAMIN POPIS istinita je priča o Singeu Greeneu, kojemu je rak tragično odnio Kate, suprugu i majku njihovo dvoje djece. Kad Kate dijagnosticiraju neizlječivi rak dojke, život njezine obitelji okrene se naglavce. Kate ništa nije važnije od sreće i dobrobiti njezine obitelji. Tijekom posljednjih nekoliko dana napravila je Mamin popis, zapisavši svoje misli, želje i uspomene kako bi čovjeku kojeg je voljela pomogla stvoriti najbolji mogući život njihovim sinovima nakon svoje smrti. Napisan na komadiće papira ili poslan kao tekstualne poruke, popis odražava njezinu strastvenu prirodu, slobodan duh, smisao za humor i besmrtnu ljubav prema obitelji.

Fotografije

Mamin popisMamin popisMamin popisMamin popisMamin popisMamin popisMamin popisMamin popisMamin popisMamin popis

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.