SADRžAJ

David i Kathy spremaju se za treći spoj. Oboje su nervozni - on je lagao da je unaprijeđen, a zapravo je dobio otkaz, a ona skriva da ima sedmogodišnju kćerkicu. David na sastanak dolazi u skupom prijateljevom autu lažući da je njegov, a naposljetku odvede Kathy u prijateljev stan, za koji opet laže da je njegov. Malo pomalo, i njih dvoje nađe se u krevetu, no vrijeme za svođenje računa doći će prije nego što se nadaju...

"Cross My Heart" romantična je komedija čija je specifičnost za taj žanr neuobičajeno otvoren tretman seksualnosti. Zahvaljujući sjajnim nastupima M. Shorta (Unutarnji svemir, Otac moje nevjeste 1 i 2, Mars napada!, Iz džungle u džunglu) i A. O'Toole (Ljudi-mačke, 48 sati, Superman III, TV serije Nash Bridges i Smalville; sa suprugom Michaelom McKeanom nominirana za Oscara za pjesmu A Kiss at the End of the Rainbow iz filma A Mighty Wind) te režiji Aryana Bernsteina, taj temeljno kazališni komad postaje veliki adut filma. Bernstein je inače ugledan hollywoodski producent čije se ime nalazi na špici mnogih prestižnih produkcija (Air Force One, Otvorena prostranstva, Zaštitni kod, Djeca čovječanstva), a istaknut je i kao pisac - po njegovoj priči Francis Ford Coppola režirao je svoj film "One from the Heart".

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.