SADRžAJ

U okolici mirnoga gradića na sjeverozapadu nalaze se golema polja organski uzgojenih plodova, kukuruza i krda stoke. Svake godine farmeri određenu svotu novca daju pčelarima radi oprašivanja. Među ovogodišnjim se pitomim pčelama nalazi i roj ubojitih pčela koje nemilosrdno napadaju sve što se miče. Dolazak pčela u početku je prekriven velom zagonetki; u štali su nađene mrtve krave, uz cestu je nađen mrtav farmer. Lokalni šerif Lyndon Harris ne vidi nikakvu povezanost između ta dva slučaja, dok mjesni stručnjak za pčele ne otkrije identitet ubojice; riječ je o afričkim pčelama ubojicama. Za Lyndona, koji se strašno boji pčela, ovo je ostvarenje njegove najgore noćne more.
Iako upozoreni na opasnost, građani su i dalje skeptični dok golem roj pčela ne nasrne na grad. Kad skupina građana, među kojima se nalazi i njegova obitelj, ostane zatočena, Lyndon se mora suočiti sa svojim najvećim strahom kako bi ih spasio

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.