SADRžAJ

Potaknuta glasom svog nerođenog djeteta, trudnica (Alice Lowe) osvećuje se za smrt svog dečka krenuvši u ubilački pohod koji je istodobno opak i smiješan. Lowe je napisala i režirala ovu crnu horor-komediju.
Crna, podrugljivo britanska komedija iz uma Alice Lowe, NEBLAŽENO STANJE slijedi Ruth, trudnicu u ubilačkom pohodu. Njezino mizantropsko nerođeno dijete upravlja Ruthinim djelima smatrajući društvo odgovornim za odsutnost oca. Dijete govori Ruth iz maternice podučavajući je kako će namamiti i na kraju ubiti svoje bezazlene žrtve. Boreći se sa svojom savješću, usamljenošću i čudnim oblikom predporođajnog ludila, Ruth mora izabrati između iskupljenja i uništenja u trenutku majčinstva. Nakon što je prikazan u Veneciji, Torontu i nedavno na Londonskom međunarodnom filmskom festivalu, NEBLAŽENO STANJE označava Lowein redateljski debi. Ona je istinska trostruka prijetnja napisavši, režirajući i glumeći u filmu tijekom vlastite stvarne trudnoće.

Fotografije

Neblaženo stanjeNeblaženo stanjeNeblaženo stanjeNeblaženo stanjeNeblaženo stanjeNeblaženo stanjeNeblaženo stanje

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.