Ocjena: 6.3/10
Ocjena korisnika: 10/10

SADRžAJ

Komedija o rock sastavu skupine tinejdžera "s posebnim potrebama" i njihovom učitelju glazbe koji im je donio ono što im najviše treba - radost.
Ali nije sve išlo glatko. Tom Berger (M. von Thun), rock-gitarist, ostao je bez svoje vrlo vrijedne električne gitare, kolekcionarskog primjerka, zbog duga od četiri tisuće eura. Kako bi skupio novac da otkupi gitaru, Tom prihvaća posao koji u normalnim okolnostima nikad ne bi prihvatio: da bude učitelj glazbe mentalno hendikepiranoj djeci u katoličkoj školi. Kako bi dobio posao, prisiljen je lagati: da je završio studij, da je katolik, da je oženjen, odnosno udovac... A djeca, tinejdžeri čiji mentalni hendikep ima različite uzroke, daleko su od toga da proizvedu išta nalik glazbi. Od Toma se traži da djecu pripremi za proslavu dvadesete godišnjice škole i da ih nauči svirati i pjevati neke svete pjesme. Međutim, Hank (B. Seidel), Mark (C. Puttins), Fredi (A. Lange), Luna (N. Lawiszus), Johannes, Felix i ostali bune se protiv te glazbe i kažu da je dosadna. Kad na internetu otkriju da Tom ima rock-sastav, traže od njega da ih podučava takvoj glazbi. Tom je iznenađen njihovim zahtjevom, ali i motiviran kad vidi kako su djeca živnula. K tome, među nastavnicama je privlačna Maria (K. Wackernagel), čija je kći također polaznica Tomovih satova, simpatična i privržena Fredi. Ukratko, ono što je za Toma počelo kao neugodan posao pretvorilo se u nešto mnogo više...

Fotografije

Rokeri MongolettiRokeri Mongoletti

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.