SADRžAJ

Kad u zrakoplovnoj nesreći strada footballska ekipa Sveučilišta Marshall i neki od njegovih obožavatelja, novi trener (Matthew McConaughey) i preživjeli igrači pokušaju zadržati footballski program na životu.
U subotnju večer, 14. studenoga 1970., mlažnjak koji je prevozio footballski tim Sveučilišta Marshall, trenere i navijače, srušio se u Apalačima. Sada sveučilišni predsjednik Dedmon (David Strathairn) planira završiti školski footballski program za sezonu, a možda i na neodređeno vrijeme. Pomoćni trener Red Dawson (Matthew Fox), koji je za dlaku propustio nesretni let, ne može se suočiti s povratkom na teren... No u ovom malom gradu football je način života. A uz snagu i vodstvom mladih, novi trener Jack Lengyel (Matthew McConaughey), grad i sveučilište ujedine se da obnove footballsku reprezentaciju i zaliječe zajednicu. Ove sezone nije bitno hoće li Marshall pobijediti ili izgubiti. Nije važno čak ni kako igraju. Bitno je samo da igraju.

Fotografije

Mi smo MarshallMi smo MarshallMi smo MarshallMi smo MarshallMi smo MarshallMi smo MarshallMi smo MarshallMi smo MarshallMi smo MarshallMi smo MarshallMi smo MarshallMi smo MarshallMi smo MarshallMi smo MarshallMi smo MarshallMi smo Marshall

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.