SADRžAJ

Film prati Martina (Pat Healy) dok se prijavljuje na posao u tvrtki koja zapošljava i usavršava „glazbene producente“. Tijekom usavršavanja on se sprijatelji s novim zaposlenikom, Clarenceom (Kene Holliday), sredovječnim muškarcem koji pokušava promijeniti svoju karijeru. Kao producenti, njih dvojica putuju u gradove u koje je tvrtka postavila oglase kako bi našla još neotkrivene talente. Oni traže talente za snimanje albuma – zapisuju mlade umjetnike i daju im priliku da netko čuje njihovu glazbu... Za malen iznos. Prvo posao ide sjajno, ali uskoro se Martin i Clarence počinju pitati je li njihova tvrtka tako poštena kako se čini dok ljudima obećava da će ispuniti njihov san.
Ovaj film oživljuje sliku nekadašnjeg trgovačkog putnika – koji pronalazi talente - i bavi se fenomenom brze slave za kojom žudi sve više ljudi. Film također preispituje ljude koji obećavaju tako kratak put – prevaranti rijetko misle da varaju, a često je prevarant upravo onaj koji je prvi bio prevaren.

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.