SADRŽAJ

Naomi, sekularna mlada pijanistica iz Tel Aviva, želi započeti novi život u Jeruzalemu. No jedini stan koji si može priuštiti u pretežno je ortodoksnom području, gdje je pod pritiskom da se pridržava krutog načina života.
U današnjem Jeruzalemu, gradu kojim sve više dominira vjerski fanatizam, Naomi, sekularna mlada žena, traži utočište od životnih pritisaka kao koncertna pijanistica. Opterećena očekivanjima svojih roditelja i kolega u Tel Avivu, Naomi traži anonimnost i samoću u drevnom gradu. Unatoč namjerama da ostane sama, Naomi brzo stvara dvije neočekivane veze – jednu s glazbeno darovitom ultraortodoksnim dječakom koji živi u njezinoj zgradi, a drugu s Fabriziom, karizmatičnim talijanskim redovnikom i orguljašem. Iako ti odnosi dopuštaju Naomi da se ponovno poveže sa svojom ljubavlju prema glazbi i osjećajem smislenosti, također je učine metom u novoj zajednici. Suočena s rastućom izolacijom i nasiljem, Naomi mora naučiti koristiti glazbu kao most kako bi prevladala visoke religijske barijere.

Scenarist:
TRAJANJE: 92 min

Fotografije

Tiho srceTiho srceTiho srceTiho srceTiho srce
PREPORUKE

Foxes (1980)

Danas
image
A group of friends come of age in the asphalt desert of the San Fernando Valley set to a blazing soundtrack and endless drinking, drugs and sex.

48 anđela (2007)

Danas
image
Seamus je 9-godišnji dječak s dijagnozom ozbiljne bolesti. U potrazi za čudom kreće u potragu za Bogom prije nego što Bog "pronađe" njega i isplovljava na malom...

Božić s Orašarom (2016)

Danas
image
Balerina Lily (Amy Acker) podiže svoju nećakinju Sadie, koja dobiva glavnu ulogu u Orašaru - no, redatelj je Lilyin bivši dečko.

Put u raj (2005)

Danas
image
Mak Kameron (Timothy Bottoms) je glumac u srednjim godinama, kojemu se čini da su najlepši dani njegova života i karijere iza njega. Nakon dugogodišnje slave...
TOP LISTE

Prijavi se