poster

Rat struja

The Current War (2017)

drama, povijesni, biografski | SAD, Rusija, Ujedinjeno Kraljevstvo
CineStar TV2 | sutra | 23:25

Ocjena: 6.5/10
Ocjena korisnika: 7.2/10
(19 glasova)

SADRžAJ

Priča o dvojici moćnih mogula koji se bore za zalihe električne struje u kasnim 1880-im godinama. Thomas Edison je na rubu stvaranja marketinški isplativog i održivog električnog sistema kada George Westinghouse primijeti veliku manu u Edisonovom dizajnu i time započinje rat struja između dva ljuta rivala.
Okosnica filma je bespoštedno nadmetanje Edisona i Georgea Westinghousea oko toga čiji će električni sustav strujom opskrbljivati moderni svijet. Priča prati Thomasa Edisona (Benedict Cumberbatch) koji se drži svoje istosmjerne struje i nju pokušava uvesti na Manhattan unatoč očitim nedostacima. No, plan mu ne ide glatko jer tu u priču dolazi Nikola Tesla (Nicholas Hoult) sa svojom izmjeničnom strujom, a njega financijski podupire bogataš i biznismen Westinghouse (Michael Shannon).

Fotografije

Rat strujaRat strujaRat strujaRat strujaRat strujaRat strujaRat strujaRat strujaRat strujaRat strujaRat strujaRat strujaRat struja

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.