SADRžAJ

Romantična komedija u kojoj bogata i razmažena Kimberly (A. Hutchinson) odjednom postane siromašna. U skupom restoranu želi počastiti prijateljicu ručkom, ali su sve njezine kartice odbijene. Kad izađe iz restorana, gleda kako upravo odvoze njezin automobil zbog ovrhe. Bijesna zove svog odvjetnika. Kod kuće zaprepašteno sluša kako joj majka objašnjava da je sav njihov novac otišao na pogrešna ulaganja. Moraju napustiti kuću, naći jeftin stan i raditi kako bi se uzdržavale.
Prvih dana Kimberly ulazi na sva vrata na kojima piše "traži se pomoć" i nudi se da radi kao član menadžmenta. Naravno, nailazi na podsmijeh. Napokon dobiva posao u trgovini sportske opreme kad djevojci koja želi kupiti željezne utege proda fine plastificirane samo zato jer joj je žao da netko uništava fino izmanikirane nokte. Vlasnik trgovine Michael (J. P. Moore) plaća je dobro, no za Kimberly to su samo mrvice. Nalazi još jedan posao, u Chesterovoj (C. Mandylor) piceriji. Neprimjetno se dokona razmažena Kimberly pretvara u marljivu, sposobnu i odlučnu mladu ženu...

Fotografije

RazmaženaRazmažena

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Ljubav u vrijeme žetve (2019)

    image
    Putopiskinja se vraća u svoj rodni grad koji je davno napustila, slomljena srca. Upoznaje novog muškarca, ali i sreće svojeg bivšeg.
  • Ljubavni lokoti (2017)

    image
    Žena se nakon dvadeset godina vraća u Pariz, ponovno se zbližava s prvom ljubavlju i kreće na put romantike i osobnog otkrića.
  • All of My Heart: Inn Love (2017)

    image
    Ljubavni film. Jenny i Brian naslijede kuću u idiličnom okrugu Bucks i odluče je pretvoriti u pansion. Zaruče se, ali i suočavaju s raznim poteškoćama u vođenju...
  • Poslije oluje (2019)

    image
    Lauren želi obnoviti lokalnu zajednicu i svoj dom nakon silovite razorne oluje...
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.