Ocjena: 7.3/10
Ocjena korisnika: 9.6/10
(5 glasova)

SADRžAJ

S Majstorom lošeg filma, James Franco transformira tragikomičnu istinitu priču o ambicioznom filmašu i zloglasnom holivudskom autsajderu Tommyju Wiseauu – umjetniku čija je strast bila iskrena kao što su njegove metode bile upitne – u proslavu prijateljstva, umjetničkog izraza i snova unatoč nepremostivim izgledima. Temeljen na bestseleru Grega Sestera o stvaranju Tommyjeva kultnog klasika, katastrofalne sobe(„najboljeg lošeg filma ikad snimljenog“), Majstor lošeg filma smiješan je i dobrodošao podsjetnik da postoji više načina da se postane legendom – i da nema granica onome što možete postići kada nemate pojma što radite.

Fotografije

Majstor lošeg filmaMajstor lošeg filmaMajstor lošeg filmaMajstor lošeg filmaMajstor lošeg filmaMajstor lošeg filmaMajstor lošeg filmaMajstor lošeg filmaMajstor lošeg filmaMajstor lošeg filmaMajstor lošeg filma

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.