poster

Moj život kao Tikvica

Ma vie de Courgette (2016)

komedija, drama, obiteljski, romantika, animirani | Švicarska, Francuska
Redatelj: Claude Barras
RED tv | petak | 06:55

Gdje gledati
Televizija uživo
Ocjena: 7.8/10
Ocjena korisnika: 6.5/10
(2 glasa)

SADRžAJ

U ovoj priči ne radi se o povrću. Junak ove animirane pustolovine hrabri je maleni dječak zvan Tikvica. Kada tragičnim spletom događaja izgubi majku, mladi Tikvica ostaje sam na svijetu. Simpatičan policajac Raymond odvodi ga u dom punom djece koja su također ostala bez roditelja. Isprva zastrašen neobičnim, i ponekad surovim mjestom, on se s vremenom nauči otvoriti te ondje pronalazi novu obitelj i iskrenu ljubav. Moj život kao Tikvica je na Međunarodnom festivalu animiranog filma u Annecyju osvojio nagradu publike i nagradu za najbolji dugometražni film. Uspješnom balansu svakako je doprinijela i scenaristica Céline Sciamma, poznatija kao redateljica trilogije o odrastanju: Ljiljani, Tomboy i Cure.

Fotografije

Moj život kao TikvicaMoj život kao TikvicaMoj život kao TikvicaMoj život kao TikvicaMoj život kao TikvicaMoj život kao Tikvica

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.