Ocjena: 6.2/10
Ocjena korisnika: 9/10
(10 glasova)

SADRžAJ

Ova neobuzdana obiteljska komedija govori o dvojici premaštovitih šaljivčina, Georgeu i Haroldu, koji hipnotiziraju svog ravnatelja tako da povjeruje da je entuzijastičan, ali priglup superjunak Kapetan Gaćeša.
Urnebesni i otkačeni animirani film temeljen na omiljenoj seriji bestseler knjiga „Kapetan Gaćeša“ pisca i ilustratora Dava Pilkeyja. U središtu su filma pustolovine Georgea i Harolda, dvojice maštovitih prijatelja iz četvrtog razreda, koji obožavaju smišljati šaljive psine. Jednog dana slučajno hipnotiziraju svog ravnatelja tako da povjeruje da je priglupi heroj zvan Kapetan Gaćeša. Ali kada se ispostavi da je novi učitelj osramoćeni znanstvenik odlučan u tome da ukloni smijeh sa svijeta, George, Harold i Kapetan Gaćeša moraju se udružiti kako bi spriječili njegov opaki plan!

Fotografije

Kapetan Gaćeša: Prvi epski filmKapetan Gaćeša: Prvi epski filmKapetan Gaćeša: Prvi epski filmKapetan Gaćeša: Prvi epski filmKapetan Gaćeša: Prvi epski filmKapetan Gaćeša: Prvi epski filmKapetan Gaćeša: Prvi epski filmKapetan Gaćeša: Prvi epski filmKapetan Gaćeša: Prvi epski filmKapetan Gaćeša: Prvi epski filmKapetan Gaćeša: Prvi epski filmKapetan Gaćeša: Prvi epski film

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.