Ocjena: 8.1/10
Ocjena korisnika: 2/10
(2 glasa)

SADRžAJ

Dvije ljubavne priče, u razmaku od 60 godina, prate izazove i veliku promjenu u životima homoseksualaca. 1944. satnik britanske vojske Michael upozna umjetnika Thomasa u južnoj Italiji. 2017. veterinar Adam uđe u vezu s klijentom Steveom.
Dvije ljubavne priče, u razmaku od 60 godina, prate izazove i veliku promjenu u životima homoseksualaca od Drugog svjetskog rata do današnjih dana. 1944. g. satnik britanske vojske Michael Berryman upozna ratnog umjetnika Thomasa Marcha u južnoj Italiji dok oko njih vlada kaos. Unatoč tomu što ga kod kuće čeka mlada zaručnica Flora, konzervativni Michael zaljubi se u šarmantnog boema Thomasa. 2017. ostarjela Flora promatra kako njezin unuk, veterinar Adam, oprezno ulazi u vezu sa svojim klijentom Steveom u svijetu otvorenijih nazora. Ali iako su vanjske zapreke nestale, unutarnji problemi i opasne kušnje ispriječile su se na putu k sreći.

Fotografije

Čovjek u narančastoj košuljiČovjek u narančastoj košuljiČovjek u narančastoj košuljiČovjek u narančastoj košuljiČovjek u narančastoj košuljiČovjek u narančastoj košuljiČovjek u narančastoj košuljiČovjek u narančastoj košuljiČovjek u narančastoj košuljiČovjek u narančastoj košulji

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.