poster

Zaruke iz nužde

Accidentally Engaged (2016)

romantika | SAD
Redatelj: Letia Clouston
Great! Movies Classic | nedjelja | 16:00

Ocjena: 5.7/10
Ocjena korisnika: 7.6/10
(5 glasova)

SADRžAJ

Poznati glumac Chas Hunter pristaje otići na vjenčanje s Clarissom ako ona pristane glumiti njegovu zaručnicu. Sva ta gluma postaje previše stvarna pa se dvojac udaljava od scenarija i zaljubljuje.
Clarissa Byers (L.i Giovagnoli) darovita je glumica, no njezin talent ne prate ostale odlike potrebne da se postane zvijezda: ne pokušava pod svaku cijenu na sebe svratiti pozornost novinara i ne pokušava izgledati kao savršeni model. Ona je obična djevojka s darom za glumu. No, na taj se način u Hollywoodu teško probiti, pa je sretna i kad dobije ulogu konobarice s dijalogom od sedam redaka. Međutim, na snimanju joj se dogodi nezgoda, izlije vrč kave u krilo zvijezdi filma, Chasu Hunteru (B. Daugherty), te dobije otkaz.

Fotografije

Zaruke iz nužde

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Ljubav u cvatu (2022)

    image
    Kad talentiranoj botaničarki Violet zatreba pomoć u izradi cvjetnih aranžmana za važno vjenčanje, ona se obrati Jacku, zgodnom fotografu prirode, koji je preuzeo...
  • Zauvijek u mojem srcu (2019)

    image
    Jenna (M. Patterson) i Charlie (J. Turner) pronašli su ljubav u Irskoj, ali su ih snovi razdvojili. Pet godina poslije, ponovno se nalaze i Jenna mora odlučiti...
  • Love in the Sun (2019)

    image
    A dating app creator finds her views on love challenged when she returns home to Florida and reconnects with her high school sweetheart.
  • Ljubavni lokoti (2017)

    image
    Žena se nakon dvadeset godina vraća u Pariz, ponovno se zbližava s prvom ljubavlju i kreće na put romantike i osobnog otkrića.
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.