SADRŽAJ

Hauba nije idealno gnijezdo, ali će poslužiti!
Policijski auto Robi čuva najvrjedniju atrakciju nacionalnog parka - zaštićene orlove, majke i njihova jaja. Sve više rijetkih životinja nestaje iz parka, a jednog dana lopovi uzmu i zaštićenu ženku orla, a mali se orlić izlegne pod Robijevom haubom. Sada Robi ima pune ruke posla jer ne samo da se mora brinuti o malom orliću, već se i policajac Šime zaljubio u jednu kradljivicu!
Prema animiranom liku Robiju, policijskom autu, koji je stvorio norveški pisac i glumac Åge Magnussen, snimljenja je animirana serija u 90-ima, a ovaj simpatični i dragi policijski auto dobio je i dva filmska pojavljivanja, od kojih je Robi - uzbuna na Orlovom vrhu drugi u nizu. Robi je smion, srčan i impulzivan, ali i vrlo savjestan, pokušavajući svoj posao uvijek obaviti najbolje što može. Osim Robija, tu je i niz drugih zabavnih likova, poput barbe Šime, šefa Pandurića, malog ptića Kuštra, vidri Ota i Doti i drugih. Sinikronizirana na hrvatski, ova dražesna obiteljska animacija nasmijat će vas, zabaviti te istovremeno i dirnuti!

Scenarist:
TRAJANJE: 73 min

Fotografije

Robi - uzbuna na Orlovu vrhuRobi - uzbuna na Orlovu vrhu

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
 • Vrlo zapetljana priča: Put do sna (2017)

  danas
  image
  Nakon pustih godina što je čamila u kuli, Zlatokosa žudi nadoknaditi izgubljeno vrijeme. Uz pomoć odanih prijatelja i prave ljubavi Eugenea, ona se kreće...
 • Jetsons: The Movie (1990)

  danas
  image
  Džordž Džetson mora da se preseli sa porodicom, nakon što dobije unapređenje, da vodi jednu fabriku na udaljenoj planeti.
 • Loving Vincent: Van Goghov misterij (2017)

  danas
  image
  Život i kontroverzna smrt Vincenta van Gogha ispričana preko njegovih slika i likova na njima. Intriga se otkriva kroz intervjue s likovima koji su bili najbliži...
 • Priče o Asgardu (2011)

  danas
  image
  Mladić Thor i njegov odani brat Loki u potrazi su za legendarni mačem. Thor ima svoj moćan čekić Mjolnir te uskoro treba postati kralj Asgarda.
TOP LISTE

Prijavi se