Ocjena: 7.1/10
Ocjena korisnika: 5.3/10
(4 glasa)

SADRžAJ

RAJSKI APARTMAN priča je o šestero ljudi koji su se međusobno pronašli, i katkad samo jednim pogledom nepovratno utječu jedni drugima na život. Za lijepu mladu Bugarku Jenyu, put u Amsterdam ispao je suprotan od onoga čemu se nadala. Njezino grozno zatočeništvo prisiljava anđeoskog Afrikanca Yayu da se bori za njezinu slobodu - to je opasna borba u kojoj gubi sve osim svoje ljubljene vjere. Srpski ratni zločinac Ivica, koji je upravo postao otac, bolno se suočava s činjenicom da zločini nikad neće ostati nekažnjeni. Bosanka Seka nema više za što živjeti osim za osvetu, ali je ta ista osveta vratila ljubav u njezin život. A kada švedski glasovirski virtuoz Lukas pobjegne iz svog novog privremenog doma, njegov otac Stig napokon shvaća da njihova zajednička strast za glazbom šteti njihovu odnosu.

Fotografije

Rajski apartmanRajski apartmanRajski apartmanRajski apartmanRajski apartmanRajski apartmanRajski apartmanRajski apartmanRajski apartman

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.