poster

POMAK VREMENA

THE TOMORROW MAN (2001)

SF | SAD
Redatelj: Doug Campbell

Ocjena: 4.7/10

SADRžAJ

Sutra nije samo novi dan. Sutra je cijelo novo vrijeme. U sedamdesetim godinama prošlog stoljeća Larry Mackey (Corbin Bernsen) na sve se načine trudi svome sinu osigurati što bolju budućnost, ali ni ne sluti kako će se ta budućnost pojaviti mnogo brže nego što je očekivao.
Naime, Larry se slučajno nađe na putu vremenskih bandita iz novog tisućljeća te biva prebačen u budućnost. Tamo doznaje kako je njegov sin postao jedan od vodećih ubojica društva u kojem vladaju isključivo kriminalne bande, pa se pod svaku cijenu želi vratiti natrag u svoje vrijeme, i ispraviti stvari dok još nije kasno. Originalan i zanimljiv spoj znanstvene fantastike, trilera i obiteljske drame, "Pomak vremena" redatelja i scenarista Douga Campbella pokazuje nam kako se limitiran budžet ne mora negativno odraziti na kvalitativni rezultat filma, ako je ideja iza njega dovoljno dobra. Gotovo iz svakoga kadra vidi se kako je Campbell veliki filmofil, spreman svojim uzorima počast odati bez besramnoga kopiranja, pa će upravo takvima, filmofilima i ljubiteljima niskobudžetnih naslova, "Pomak vremena" pružiti najviše užitka.

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.