Ocjena: 4.8/10
Ocjena korisnika: 7/10

SADRžAJ

Komičar i glumac T. J. Miller svoj je prvi komičarski nastup za „HBO“ snimio u rodnome gradu Denveru, posljednjoj postaji turneje „Pedantno smiješan“. Miller će nastupiti u dvorani „Paramount Theatrea“ sa suprugom Kate i Nickom Vatterottom.
Komičar i glumac T. J. Miller rođen je i odrastao u Denveru, a sada onamo vraća turneju „Pedantno smiješan“ i održava posljednji nastup. Nastupit će u dvorani „Paramount Theatrea“ sa suprugom Kate Miller i Nickom Vatterottom za točke koje su snimane uživo za njegov prvi komičarski nastup na „HBO-u“. Ali Milleru pojavljivanje na malim i velikim ekranima nije ništa novo. Uz nastup u filmskoj adaptaciji „Deadpoola“, Miller glumi Erlicha u „HBO-ovoj“ humorističnoj seriji „Silicijska dolina“ (za tu je ulogu osvojio nagradu „Critic's Choice“). S Jennifer Aniston i Jasonom Batemanom glumi u „Ludom Božiću u uredu“, a ovaj je glumac i komičar predvodnik u umjetnosti davanja glasova animiranim medvjedima. Uloga u filmu „Medvjed Yogi 3D“ i danas mu je najdragocjenija, kaže Miller.

Glumci
Scenarist:
TRAJANJE: 59 min

Fotografije

T. J. Miller: Pedantno smiješanT. J. Miller: Pedantno smiješanT. J. Miller: Pedantno smiješanT. J. Miller: Pedantno smiješanT. J. Miller: Pedantno smiješan

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.