poster

Not of This Earth

Not of This Earth (1988)

komedija, horor, SF | SAD
Redatelj: Jim Wynorski

Gdje gledati
Emisija nije dostupna u državi
Ocjena: 4.5/10

SADRžAJ

Misteriozni stranac poznat samo kao G. Johnson pojavljuje se i traži transfuziju krvi. Dr. Rochelle mu daje krv, i šalje medicinsku sestru Nadine Story da bude sa njim, kako bi dobijao svoju dnevnu transfuziju. Dr. Rochelle postaje zainteresovana za krv G. Johnsona, kada se ispostavi da nije uopšte nalik na normalnu ljudsku krv. Postaje još čudnije, kada G. Johnsonov sluga, Jeremy primeti da ljudi koji ulaze u kuću nikada iz nje ne izađu. Nadine odlučuje da mora da istraži kuću kako bi saznala istinu o G. Johnsonu.

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Psiho Goreman (2020)

    image
    Brat i sestra, Luke (Owen Myre) i Mimi (Nita-Josée Hanna), nesvjesno uskrsnu drevnog vanzemaljskog gospodara (Matt Ninaber) koji je zakopan u njihovom dvorištu....
  • Zmija iz Comptona (2018)

    image
    Rap grupa na rubu potpisivanja svog prvog ugovora za album jedina je nada grada u borbi s mutiranim čudovištem, divovskom zmijom.
  • Mrtvi ne umiru (2019)

    image
    Nakon što mrtvi počnu ustajati iz svojih grobova, dotad miroljubivi gradić Centerville nađe se usred borbe za život pod invazijom horde zombija.
  • Vivarij (2019)

    image
    Mladi par zarobljen je u kafkijanskom, labirintu sličnom predgrađu punom beskonačnih, identičnih kuća. Bez mogućnosti da odu, prisiljeni su odgajati bebu koja se...
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.