Ocjena: 6.2/10
Ocjena korisnika: 6.3/10
(3 glasa)

SADRžAJ

Mladi student prava, Harper, sumnja da je njegov očuh odgovoran za prometnu nesreću zbog koje je njegova majka završila u komi. Utapajući tugu u viskiju, Harper slijepo sklapa savez s čovjekom koji mu ponudi ubiti njegova očuha.
Student prava i dobar momak, Harper, sumnja da je njegov podmukli očuh Vincent odgovoran za sudar automobila zbog kojega je njegova majka završila u komi. Dok utapa tugu jedne večeri u sumnjivom viski-baru u Los Angelesu, Harpera prekine seljačina opasna izgleda zvan Johnny Ray koji mu ponudi da će se „pobrinuti“ za njegova očuha za svotu od 20.000 dolara. Gnjevan, osvetnički nastrojen i potaknut alkoholom, Harper pristane i provede ostatak večeri cugajući s Johnnyjem Rayom. Sljedećeg se jutra Harper probudi užasno mamuran i tek se maglovito sjećajući događaja iz prethodne noći. Kad mu netko pokuca na vrata, iznenadi se kad ugleda Johnnyja Raya i njegovu lijepu, ali hladnu djevojku Cherry kako ga spremno čekaju da se odvezu u Vegas i ubiju Vincenta. Harperove tvrdnje da je bio pijan i nije znao što radi ne znače ništa Johnnyju Rayu koji na hladnom danjem svjetlu izgleda još strašnije. Harper brzo shvaća da ne postoji jednostavan izlaz, ako želi preživjeti, nema mu druge nego slijediti plan.

Fotografije

ZaobilaznicaZaobilaznicaZaobilaznicaZaobilaznicaZaobilaznicaZaobilaznica

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Locked In (2017)

    image
    A convicted robber (lead villain) loses his wife and child after being sentenced to prison. While away he meets another crook who mentions a "job" he worked with...
  • Zatočenica (2015)

    image
    Nakon useljenja u dom iz snova, žena počinje sumnjati da njezin tajanstveni novi susjed skriva opasnu tajnu.
  • Opasne igre (2011)

    image
    Jen i Mitch novopečeni su bračni par koji odlučuje iznajmiti dio svoje kuće najboljem prijatelju Dannyju kako bi mogli otplaćivati visoku ratu kredita. U početku...
  • Kuća (2021)

    image
    Bračni par povlači se u luksuznu, visokotehnološku, potpuno automatiziranu kuću na udaljenom otoku. Kućni AI sustav poludi i okreće se protiv njih.
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.