SADRžAJ

Tragikomičan portret malog bugarskog sela na granici s Turskom u tijeku izbjegličke krize. Lokalni poštar Ivan ima viziju. Odluči se kandidirati za gradonačelnika i oživjeti umiruće selo tako što će prihvatiti izbjeglice.
Malo bugarsko selo na turskoj granici odupire se stranim osvajačima od vremena Osmanskog carstva. Sada se njegovo biračko tijelo od 38 postarijih Bugara suočava s teškom odlukom. Velika Vrata, kako je selo stoljećima nazivano zbog svog položaja, našlo se u središtu europske krize dok se azilanti noću šuljaju preko granice. Zaboravljeno selo postalo je najvažnija tajna rupa u Europi. Lokalni poštar Ivan ima viziju. Odluči se kandidirati za gradonačelnika i oživjeti umiruće selo tako što će prihvatiti izbjeglice. Njegovi protivnici žele zatvoriti oči ili granice i ponovno uvesti komunizam. Kako kampanja napreduje, Ivan uskoro saznaje da iako dobre namjere nisu dovoljne, važno je čak i najmanje djelo.

Fotografije

Dobri poštarDobri poštarDobri poštarDobri poštarDobri poštar

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.