Ocjena: 6.7/10
Ocjena korisnika: 6.4/10
(5 glasova)

SADRžAJ

Tunis, nedugo nakon Arapskog proljeća. Hedi je šutljivi mladić koji slijedi već zacrtani put. Dok njegova majka aktivno priprema njegovo vjenčanje, Hedi upozna Rym, što ga u konačnici prisili da preuzme kontrolu nad vlastitim životom.
Hedi je tihi mladić koji slijedi već zacrtani put. Tunis se mijenja, ali Hedi ne očekuje previše od budućnosti te pušta drugima da donose važne odluke za njega. Istog tjedna kada njegova majka priprema njegovo vjenčanje, šef ga pošalje u primorski gradić Mahdiju kako bi pronašao nove klijente. Našavši se na raskrižju, Hedi počne izbjegavati svoje profesionalne obveze i ubrzo upozna Rym, slobodoumnu svjetsku putnicu koja radi kao voditeljica aktivnosti u mjesnom ljetovalištu. Rymina strast za životom ubrzo zarazi i Hedija te se njih dvoje upuste u strastvenu ljubavnu vezu. Dok su u Kairouanu pripreme za vjenčanje u punom jeku, Hedi je napokon prisiljen donijeti odluku za sebe.

Fotografije

HediHediHediHediHediHediHediHediHediHediHediHedi

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.