SADRžAJ

Charlie Maréchal, poznati pariški vinski kritičar, prisiljen je preuzeti vinograd koji je bio u njegovoj obitelji već 200 godina kad se vinograd opasno približi bankrotu zbog očeva gubitka interesa za njegovim vođenjem.
Od Francuske revolucije obitelj Maréchal vodila je jedan od najuspješnijih vinograda u Burgundiji. No u posljednje vrijeme vinograd se muči s isplativošću jer njegov sadašnji vlasnik François Maréchal više ne gaji interes za proizvodnju vina. Njegov sin Charles napustio je regiju prije više godina kako bi ostvario uspješnu karijeru kao vinski kritičar u Parizu. Kako je njegov otac sada pred bankrotom, Charles se vraća u Burgundiju s namjerom da preuzme vođenje obiteljskog posla. Koristeći se tradicionalnim metodama proizvodnje vina, Charles je uvjeren da će uspjeti ondje gdje njegov otac nije, iako vrijeme nije na njegovoj strani, a i on ubrzo shvaća da je pravljenje vina za zaradu mnogo teže nego njegovo degustiranje.

Fotografije

Prvoklasno vinoPrvoklasno vinoPrvoklasno vinoPrvoklasno vinoPrvoklasno vino

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.