SADRžAJ

Braća Wachowski oživljuju ovaj klasični anime na velikom platnu. Film u kojem glume Matthew Fox, John Goodman, Christina Ricci i Susan Sarandon zajedno s Emileom Hirschem u ulozi Speed Racera!
Neustrašivo jureći stazom, osvajajući natjecanje za natjecanjem u svome moćnom bolidu Mach 5, Speed Racer (Emile Hirsch) rođen je da bi se utrkivao autima. No njegovo odbijanje unosne ponude Royalton Industriesa, ne samo da razbješnjuje njezina manična vlasnika (Roger Allam) nego i otkriva strašnu tajnu – nekolicina nemilosrdnih mogula namještaju ishode nekih od najvećih utrka! Jedini način za Speeda da spasi obiteljski posao i sport koji voli jest da pobijedi Royalton u njihovoj vlastitoj igri. Uz potporu svoje obitelji (John Goodman i dobitnica Oscara Susan Sarandon) i odane djevojke Trixie (Christina Ricci), Speed se udružuje s nekadašnjim suparnikom - zagonetnim Racerom X (Matthew Fox) - kako bi pobijedio u utrci koja je oduzela život njegovu bratu Rexu Raceru: smrtonosnom reliju po bespuću poznatom pod nazivom Teška kušnja.

Fotografije

Speed RacerSpeed RacerSpeed RacerSpeed RacerSpeed RacerSpeed RacerSpeed RacerSpeed RacerSpeed RacerSpeed RacerSpeed Racer

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.