SEZONA: 1

EPIZODA: 10

SADRžAJ

Hrana je naše pogonsko gorivo, bez nje ne možemo. No, jeste li se doista iskreno zapitali što jedete? Kakvu vrijednost su u vaš organizam donijeli, na primjer, svi pojedeni obroci tijekom današnjeg dana? I što jedete upravo sada, dok čitate ove retke ili kada gledate ovu epizodu Hrana kao lijek? Suvremeni tempo života, malo vremena za sebe, mnogo nervoze i stresa, čine svoje. Hrana koju svakodnevno jedemo nije onaj ideal koji bismo željeli postići. Sve se to odražava i na našem zdravlju. Dok je nekoć privilegija bogatih bila koji kilogram više, danas je pretilost postala globalna pošast. Suvremena znanstvena istraživanja i postignuća tvrde: pretilost je bolest. Stoga je i Svjetska zdravstvena organizacija označila tu globalnu pojavu debljanja - bolešću. Kakvu ulogu ima energija u kontekstu debljanja i kakve su zablude vezane uz energetsku bilancu prehrane? Što u tom smislu znamo o dijetama?
Asistentica redatelja: Elza Kraljević
Ideja serijala: Jasna Burić

Fotografije

Hrana kao lijekHrana kao lijekHrana kao lijekHrana kao lijekHrana kao lijekHrana kao lijekHrana kao lijekHrana kao lijek

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.