poster

Sveti Maradona

Santa Maradona (2001)

Redatelj: Marco Ponti

Ocjena: 6.9/10

SADRžAJ

Humoristična romantična suvremena urbana drama o dvojici prijatelja, mladića koje najviše zanimaju djevojke, nogomet i filmovi.
Suvremeni Torino. Andrea (S. Accorsi) ima 27 godina i prije nekog vremena je diplomirao književnost. Njegov najbolji prijatelj i sustanar Bart (L. De Rienzo), s kojim često priča o filmovima i nogometu, diplomirao je pak medicinu. Obojica su bez posla, ali Bart ga ni ne traži, a Andrea stalno odlazi na razgovore.Međutim uvijek iznova se ispostavi da čovjeka s književnom diplomom nitko ne treba. Andreina i Bartova dobra prijateljica je Lucia (M. Tayde), djevojka indijskog porijekla koja je upravo našla novog dečka, koji se Andrei i Bartu ne sviđa previše. Hitajući jednog dana na još jedan razgovor o zaposlenju, Andrea naleti na erotičnu Dolores (A. Caprioli), koja želi postati glumica. Očito se sviđaju jedno drugom i uskoro
postaju cura i dečko...

U središtu su ovog debitanstskog filma Marca Pontija dvojica urbanih mladih prijatelja čije su omiljene teme razgovora filmovi i nogomet, a najvažniji interes djevojke.

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.