SEZONA: 1

EPIZODA: 8

SADRžAJ

Svijet malih, sićušnih, nepcima ukusnih plodova, oduvijek je bio privlačan ljubiteljima tog voća. Mali, privlačni, mirisni, šumski plodovi živih boja krili su u sebi vrijedne sastojke za čovjeka. Njihova hranjivost je uvijek bila važna, a jarke boje bobica pomagale su čovjeku i u drevnom bojanju tkanina. I danas znamo da to voće ostavlja mrlje na odjeći koje je teško odstraniti i najjačim kemijskim sredstvima. Bobice su i pravi izazov nutricionizmu, a posljednje znanstvene spoznaje govore u prilog njihove osobite vrijednosti za ljudsko zdravlje, pa su s pravom dobile atribut supervoća! Međutim, bobičasto supervoće ima odličan sastav koji pomaže našem organizmu nadomjestiti važne tvari. Proljeće je prava prilika za konzumiranje raznolikih bobica koje dozrijevaju i spremne su da u njima uživamo. No, kao i kod svake hrane, važno je znati koliko nam je te hrane potrebno, da bi bila baš poput lijeka.
Asistentica redatelja: Elza Kraljević
Ideja serijala: Jasna Burić

Fotografije

Hrana kao lijekHrana kao lijekHrana kao lijekHrana kao lijekHrana kao lijekHrana kao lijekHrana kao lijekHrana kao lijekHrana kao lijekHrana kao lijekHrana kao lijekHrana kao lijek

Recenzije


Nema recenzija
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.