SADRžAJ

U godinama nakon Američkoga građanskog rata preci dokumentarnog redatelja Petera Kunhardta skupili su vrijedno blago fotografija, rijetkih knjiga i drugih predmeta povezanih s Abrahamom Lincolnom. Kroz više desetljeća njihovi potomci nastavili su s poslom pomažući u očuvanju ključnog dijela američke povijesti. U Kunhardtovoj režiji (HBO-ov „JFK: In His Own Words koji je osvojio „Emmy) te Briana Oakesa, ŽIVOT S LINCOLNOM istražuje fizičku i emocionalnu povezanost njegove obitelji s predsjednikom te otkriva osobnu stranu besmrtnog vođe kroz suvremeno putovanje otkrića, opsesije, depresije i očaja.

Fotografije

Život s LincolnomŽivot s LincolnomŽivot s LincolnomŽivot s LincolnomŽivot s LincolnomŽivot s LincolnomŽivot s Lincolnom

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Isušivanje Alcatraza (2017)

    image
    Najnovijom tehnologijom specijalnih efekata isušujemo vode oko Alcatraza i pokazujemo zašto se iz ozloglašenog otočkog zatvora nije moglo pobjeći.
  • Angry Sky (2015)

    image
    Pedeset godina prije Felixa Baumgartnera i njegovog epskog skoka padobranom iz svemira 2012., postojao je Nick Piantanida, ekscentrični i karizmatični vlasnik...
  • Morski pas protiv grabežljivca (2017)

    image
    Rijetki i iznimni slučajevi napada različitih vrsta na morske pse, koje su snimili ili odvažni fotografi ili slučajni prolaznici, pružili su nam nove uvide u to...
  • Plaža tigrastih morskih pasa (2016)

    image
    Dr. Neil Hammerschlag odgovara na ključna pitanja o tigrastom morskom psu: gdje se ti morski psi pare, gdje ženke borave za vrijeme gestacije i gdje se kote.
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.