SEZONA: 1

EPIZODA: 2

SADRžAJ

Izumiru li doista pčele? Ako je to točno, u roku od dvije i pol godine nestao bi sav poznati prirodni biološki svijet kakvoga poznajemo, jer bi glavni oprašivač, bitan živući organizam u biološkom lancu na Zemlji, prestao obavljati svoju temeljnu zadaću: pomoći drugom živom biološkome svijetu da se razmnožava i rasprostire diljem svijeta.
Zašto je med od pamtivijeka najbolji čovjekov prijatelj koji mu daje snagu i zdravlje, kakva je povijesna uloga meda u zdravoj prehrani, kakve nutricionističke vrijednosti ima, zašto su propolis, matična mliječ i peludni prah dobri za naše zdravlje? Otkud misao da je med poput lijeka, zašto ga oduvijek čovjek stavlja na rane, kakve su najnovije znanstvene spoznaje o medu, saznajte u znanstvenoj seriji Hrana kao lijek.
Prema ideji Jasne Burić
Asistentica redatelja: Elza Kraljević

Fotografije

Hrana kao lijekHrana kao lijekHrana kao lijekHrana kao lijekHrana kao lijekHrana kao lijekHrana kao lijekHrana kao lijekHrana kao lijekHrana kao lijekHrana kao lijekHrana kao lijek

Recenzije


Nema recenzija
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.