Ocjena: 6.5/10
Ocjena korisnika: 7.2/10
(6 glasova)

SADRžAJ

Jedna putna torba u Miamiu uzrokuje pravi metež kada je se želi dočepati nekolicina čudnovatih likova. Arthur Herk je (S. Tucci), među ostalima, korumpiran poslovni čovjek kojeg love plaćeni ubojice. Njegova supruga Anna (R. Russo) i kći Jenny (Z. Deschanel) umorne od njegove ljubavi prema piću i televiziji, vrijeme krate zabavljajući se s Eliotom Arnoldom (T. Allen) i njegovim sinom Mattom (B. Foster). No, da sve ne bi bilo tako jednostavno, još dva lopova kreću u lov na putnu torbu... Totalna zbrka je sjajan, brz, žestok i posebno duhovit film u kojemu je Tom Sizemore ostvario još jednu nezaboravnu ulogu, kao uostalom i mnogi drugi akteri ove priče.

Fotografije

Totalna zbrkaTotalna zbrkaTotalna zbrkaTotalna zbrkaTotalna zbrkaTotalna zbrkaTotalna zbrkaTotalna zbrkaTotalna zbrkaTotalna zbrkaTotalna zbrkaTotalna zbrkaTotalna zbrkaTotalna zbrkaTotalna zbrka

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.