SADRžAJ

Zaklele su se da više nikada neće raditi zajedno. Obećanje - ludom radovanje! Tri ostarjele zvijezde, Kate Westbourne (Shirley MacLaine), Piper Grayson (Debbie Reynolds) i Addie Holden (Joan Collins), dobile su priliku za luksuzni televizijski show ponovnog okupljanja nakon što je reizdanje njihova zajedničkog filma iz šezdesetih godina ostvarilo neočekivan uspjeh. Problem leži samo u tome što se bivše prijateljice više gotovo uopće ne podnose pa će slavna agentica Beryl Mason (Elizabeth Taylor) morati iskoristiti sve postojeće trikove kako bi ih natjerala na zajednički rad. No, prava drama tada tek počinje!
Lepršava komedija o suparništvu u show biznisu i nadljudskim naporima koje iziskuje zajednički rad nekoliko zvjezdanih diva, "Stari komadi" redatelja Matthewa Diamonda odličan je televizijski film koji se može promatrati i kao komentar međusobnih odnosa četiri legendarne glumice koje igraju glavne uloge. Naravno, predznanje o njihovoj zajedničkoj i ponekad bremenitoj prošlosti nije nikakav preduvjet za uživanje u filmu, koji će vas kroz svoja dva sata trajanja uvelike zabaviti i oraspoložiti.

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.