SADRžAJ

Judith je prekinula studij medicine kako bi se udala. Godinama poslije njezin muž liječnik ostavi je zbog druge liječnice. Duboko frustrirana, ona sada živi sama u luksuznom stanu u New Yorku tražeći novi smisao života…
Judith Nelson (Holly Hunter) odjednom ostane sama kad otkrije da je njezin muž, uspješan liječnik s kojim je 15 godina u braku, vara s mlađom ženom. Judith se pjeni, planira, spletkari i fantazira, ali ne može odlučiti što bi sa svojim životom dok ne izađe u noćni klub da vidi pjevačicu Liz Bailey (Queen Latifah) koja je puna savjeta o životu i ljubavi. Pri izlasku u grad, Judith odjednom poljubi potpuni neznanac, što joj otvori oči novim mogućnostima… Tada opazi Pata (Danny De Vito), upravljača dizalom u njezinoj zgradi. Patov je život u još gorem stanju od Judithina. Žena ga je odbacila zbog kockanja, dužan je zelenašima, spava na kauču svog uspješnijeg brata, a kći mu umire. Isprva Pat pozajmi novac od Judith, ali kad njih dvoje počnu razgovarati, shvate da imaju puno više zajedničkog nego što misle.

Fotografije

Živjeti glasnoŽivjeti glasnoŽivjeti glasnoŽivjeti glasnoŽivjeti glasnoŽivjeti glasno

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.