Ocjena: 5.5/10
Ocjena korisnika: 7.7/10
(11 glasova)

SADRžAJ

"Odjednom predsjednik" bespoštedna je analiza američkih predsjedničkih izbora, britka satira s Chrisom Rockom kao slučajnim kandidatom. U svijetu u kojem predsjednički timovi sami iznajmljuju prostitutke za svoje kandidate, kako bi preduhitrili medije i držali sve pod kontrolom, prisutnost novog kandidata bez dlake na jeziku, prava je tempirana bomba u svijetu politike.
Nakon zrakoplovne nesreće u kojoj je tragično preminuo jedan od predsjedničkih kandidata, demokratska stranka mora donijeti trenutačnu odluku i izabrati novog kandidata. Izbor pada na člana gradske uprave, pričljivog Maysa Gilliama (Chris Rock), poznatog kao heroja koji je spasio staricu i njenu mačku iz goruće zgrade. Iako je vrhuška stranke sigurna da Mays nema nikakve šanse, njegovo je prisustvo zapravo priprema terena za iduće izbore. No kada otkačeni Mays odluči odbaciti pomno pripremljene, unaprijed napisane govore i slogane, njegova popularnost zabilježi veliki porast. I dok protivnička stranka panično traži prljave detalje iz Maysove prošlosti, simpatični kandidat uvodi svojeg brata, Mitcha (Bernie Mac), u svijet politike, i započinje romansu s lijepom djelatnicom benzinske postaje, Lisom (Tamala Jones)...

Fotografije

Odjednom predsjednik

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.