SADRžAJ

Priča o osnivanju i radu humanitarne udruge "Fra Mladen Hrkać" koja već više od četiri i pol godine nesebično pomaže svakom čovjeku i obitelji koji se zbog različitih zdravstvenih dijagnoza i nesretnih slučajeva nađu u bezizlaznoj situaciji daleko od svog doma.
U filmu se kroz iskustva članova Udruge i svjedočanstva korisnika pomoći s različitih područja Hrvatske i Bosne i Hercegovine prikazuje istinska dimenzija i važnost koju Udruga ima u životima oboljelih osoba koje borave ili su boravile na liječenju u Zagrebu.
Ovo je priča o stvarnim ljudskim sudbinama, bezizlaznim životnim situacijama i tragedijama, istinskoj ljudskosti i dobroti, entuzijazmu i volji koja ruši granice, priča bez ideoloških, vjerskih i nacionalnih sukoba i podjela. Priča o čovjeku koji pomaže čovjeku. U svakom trenutku svakog dana, bez interesa, političkih veza i dvostrukih mjerila.
Zahvaljujući predanom radu i brojnim hvalevrijednim rezultatima, Udruga je postala drugi dom i druga obitelj za brojne ljude iz Republike Hrvatske i Bosne i Hercegovine.

Fotografije

Druga obiteljDruga obiteljDruga obiteljDruga obitelj

Recenzije


Nema recenzija
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.