Ocjena: 6.8/10
Ocjena korisnika: 8/10
(8 glasova)

SADRžAJ

Jednom davno, "Jack i čarobni grah" bila je samo bajka, ali za Jonathana Wiliama Von Habsburga Robinsona, ili skraćeno Jacka (Matthew Modine), bila je i dio obiteljske prošlosti. Višestoljetna tajna obitelji Robinson otkrit će se u najneugodnijem mogućem trenutku. Pripremite se za tajnu veću od života u modernoj bajci koja je ostvarila nove vrhunce u fantastičnom filmskom pripovijedanju.

Jack Robinson je bogat i uspješan poslovni čovjek koji nema vremena ni za što drugo osim posao. Međutim, nad glavom mu visi obiteljsko prokletstvo - nijedan muškarac u obitelji nije preživio tridesetu godinu. Pred svoj trideseti rođendan, Jack otkrije divovski kostur te upozna tajanstvenu ženu (Mia Sara) koja tvrdi da je nekoć poznavala diva kojemu je kostur pripadao. Jack odluči poći s njom u drugi svijet, gdje sazna cijelu priču svojeg pretka, izvornog Jacka i njegovog čarobnog graha. Kako bi spasio vlastiti život, kao i svijet divova, Jack će morati ispraviti nepravde iz prošlosti i vratiti čarobnu harfu i gusku koja nese zlatna jaja u njihov pravi dom.Izdanak tradicije fascinantnih i omamljujućih fantazija poput "Alise u zemlji čuda" ili "Arabijskih noći", "Jack i čarobni grah" novo je viđenje klasične bajke, fantastična mini serija čiji su autori pronašli pravi način za moderniziranje svima poznate priče. Redatelj Brian Henson, sin legendarnog Jima, tvorca popularnih Muppeta, stvorio je šaren i primamljiv svijet u kojemu je sve moguće. U tome su mu uvelike pomogli izvrsni Matthew Modine, kao novovjeki Jack, i Mia Sara, kao tajnovita žena, te cijeli niz glumačkih velikana kao što su Vanessa Redgrave, Jon Voight ili Richard Attenborough.

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.