SADRžAJ

MAXIMUM RIDE izvanredno je putovanje šestero mlade siročadi poboljšanog DNK-a, sposobnih da lete, na misiju kako bi spasili najmlađeg među sobom dok otkrivanju dijabolične, znanstvene tajne o svome postanku.
Temeljen na fenomenalnom, popularnom knjiškom serijalu Jamesa Pattersona, MAXIMUM RIDE izvanredno je putovanje šestero mlade siročadi poboljšanog DNK-a, sposobnih da lete, na misiju kako bi spasili najmlađeg među sobom dok otkrivanju dijabolične, znanstvene tajne o svome postanku. Njihov je vođa Max (Allie Marie Evans), čija mudrost nadilazi njezine godine i koja mora skupiti svu svoju hrabrost i oštroumnost da nadmudri brutalne poluljude / poluvukove poznate kao „brisači“, suočiti se s vlastitim unutarnjim demonima i na koncu sa zapanjujućom izdajom.

Fotografije

Maximum RideMaximum RideMaximum RideMaximum RideMaximum RideMaximum RideMaximum RideMaximum RideMaximum RideMaximum Ride

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.