poster

Book of Swords

Book of swords (1996)

akcija, fantazija, triler, drama, misterija | SAD, Južna Koreja
Redatelj: Peter Allen

Gdje gledati
Emisija nije dostupna u državi
Ocjena: 4.4/10
Ocjena korisnika: 6.5/10
(2 glasa)

SADRžAJ

Vjekovna bitka dobra i zla nastavila sei u naše vrijeme, birajući samo najodvažnije kao sudionike sukoba. Generacija za generacijom priča priču o knjizi koja može kontrolirati sudbinu. Mnogi su pokušali doći do knjige, u vjeri da će im upravo ona omogućiti nastaviti vladavinu terora koja je započela stoljećima prije.

Ali, zlikovci će se morati suočiti s hrabrim sljedbenicima dobra, a usred cijele situacije naći će se azijski policajac koji se vraća u Chicago osvetiti bratovu smrt. Ovaj akcijski spektakl borilačkih vještina još je jedan naslov koji koristi staru temu bitke svjetla i tmine, ali ono što "Zmajev udarac" izdvaja od većine ostatka njegove su originalne sekvence borbi. Ho Sung Pak jedan je od najuspješnijih svjetskih boraca Wushu metode, koju s mnogo karizme i uvjerljivosti predstavlja u scenama ovog avanturističkog filma. Redatelj Peter Allen kao osnovno stilsko sredstvo koristi vrtoglavo brzu poetiku kompjuterskih i video igrica, čiji ritam prenosi na veliki ekran bez imalo usporavanja.

Fotografije

Book of Swords

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.