Ocjena: 7.3/10
Ocjena korisnika: 8/10
(2 glasa)

SADRžAJ

Ovaj intimni pogled na karijeru redatelja Richarda Linklatera uključuje zakulisne snimke i intervjue sa samim redateljem istražujući kako su njegovi skromni „uradi sam“ počeci u Teksasu doveli do niza inovativnih i kultnih filmova.
Jedan od najistaknutijih američkih filmaša našeg vremena, Richard Linklater, postigao je kultnu besmrtnost klasikom „Munjeni i zbunjeni“ iz 1990-ih, osvojio je poštovanje kritičara divnom trilogijom „Prije“ te redefinirao filmsko pripovijedanje revolucionarnim „Odrastanjem“. No na tom putu redateljeve nekonvencionalne metode rada i žestoka neovisnost često su ga dovodili u sukob s industrijom. Kroz intervjue s redateljem i mnogima od njegovih najbližih suradnika, ovaj iskreni portret prati Linklaterov život i rad – od prekretničkog „uradi sam“ projekta „Zabušanti“ do njegove najnovije komedije "Te lude 80-e!!" – i pojašnjava kako je ovaj kreativni vizionar isklesao jedinstvenu karijeru kakvu holivudska mašinerija dotad nije vidjela.

Fotografije

Richard Linklater: San je sudbinaRichard Linklater: San je sudbinaRichard Linklater: San je sudbinaRichard Linklater: San je sudbinaRichard Linklater: San je sudbinaRichard Linklater: San je sudbinaRichard Linklater: San je sudbinaRichard Linklater: San je sudbinaRichard Linklater: San je sudbina

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.