SADRžAJ

Početkom dvadesetog stoljeća, veliki je znanstvenik Nikola Tesla stvorio moćno oružje, za čije je postojanje znalo jako malo ljudi. Međutim, skupina znanstvenika uspjela je oružje pronaći te ga osposobiti i modernizirati, ali se avion kojim je vršen transport srušio u kanadskim planinama.

Skupina preživjelih putnika tek se ima suočiti s najtežim prirodnim neprijateljima - hladnoćom i nepristupačnim terenom - a za sve vrijeme spašavanja sa sobom nose i Teslino otkriće. "Krajnja granica" pouzdanog akcijskog redatelja Jima Wynorskog uzbudljiv je akcijski film smješten u opasne gudure kanadskih planina, što film čini i vizualno jako lijepim. Iako snimljena s niskim budžetom, redatelj i glumci uspjeli su od ove avanture napraviti napeto akcijsko ostvarenje koje se može mjeriti s puno slavnijim srodnicima kao što je "Cliffhanger". Zanimljivost ovog filma leži upravo u korištenju snimljenog materijala iz navedenog Stalloneovog naslova, za koje je Wynorski dobio dopuštenje od kuće Columbia Pictures.

Fotografije

Krajnja Granica

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.