SADRžAJ

Jedinica za vladine operacije kreće na srednji istok u lov na terorista. Izdani su i njihov je špijun uhićen. Kasnije, vođa jedinice pokreće istragu. U međuvremenu, neprijatelj ponudi špijunu priliku da se osveti svojim pretpostavljenima.
Nakon supertajne misije koja je uzrokovala smrt brojnih sukobljenih, elitni vojni rendžeri vraćaju se u Ameriku vodeći sa sobom jednog od najopasnijih bombaških terorista, kako bi ga izveli pred sud. Iako ih čeka zasluženi odmor, Scott Broughten (Matt McCoy) i njegovi komandosi moraju se, međutim, suočiti s novim problemima.
Jedan od operativaca CIA-e, ostavljen od svojih kolega u propaloj misiji, želi se osvetiti pod svaku cijenu, te ne preza ni od suradnje s teroristima koji planiraju osloboditi svog vođu. Uz pomoć snalažljivog senatora (Corbin Bernsen), komandosi će morati otkriti skrivene izdajice, te spriječiti teroristički naum.

Fotografije

U ime častiU ime častiU ime častiU ime častiU ime časti

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Pravo na osvetu (2019)

    image
    Kada su mu žena i kći besmisleno ubijene, ožalošćeni čovjek nađe se uhvaćen u ratu između skupine karizmatičnih osvetnika i zločina koji je zahvatio njihov grad.
  • Prva meta (2000)

    image
    Agentica tajne službe Alex McGregor (Daryl Hannah) zadužena je za sigurnost predsjednika Jonathana Hayesa (Gregory Harrison). Predsjednik se nalazi u problemima...
  • Every Last One of Them (2021)

    image
    A man looking for his missing daughter, but his search uncovers a larger conspiracy involving a Chinatown-derail big capitalism deal over water rights.
  • Spasilačka misija (2015)

    image
    Bivšeg operativca CIA-e otima skupina terorista. Kad mu sin dozna da ga CIA ne namjerava spasiti, kreće na vlastitu spasilačku misiju.
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.