SADRžAJ

Budućnost škole postaje neizvjesna kada Lord Covington (Nigel Hawthome) odluči prodati kuću. No Madeline se dosjeti kako uplašiti potencijalne kupce! Nakon što Pepitovom privatnom učitelju pokvare plan otmice dječaka, Madeline i Pepito pobjegnu. Kući se vraćaju trijumfalno i u posljednji tren pronalaze način kako dirnuti u srce lorda Covingtona i uvjeriti ga da sačuva školu!

Madeline (Hatty Jones) i njenih 11 prijatelja žive u staroj pariškoj kući, školi, kojom upravlja Miss Clavel (Frances McDormand), dok u njihovom susjedstvu stanuje dosjetljiv i vragolast Pepito, sin španjolskog ambasadora. Mala nestašna Madeline upadne u Seinu, a spasi je pas kojeg djevojčice usvoje i nazovu Genevieve...Avanture hrabre crvenokose djevojčice Madeline napisao je Ludwig, dok je ekranizaciju ove uzbudljive priče iz 1998. režirala Daisy von Scherler Mayer. Uloge tumače dobitnica Oscara za ulogu u filmu braće Coen "Fargo, Frances McDormand, i nominiran za Oscara, Nigel Hawthorne.

Fotografije

Madeline

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.