poster

Morris iz Amerike

Morris from America (2016)

drama, romantika, komedija | Njemačka, SAD
Redatelj: Chad Hartigan
CineStar Comedy | 13. 05. 2024. | 20:30

Ocjena: 6.2/10
Ocjena korisnika: 7/10

SADRžAJ

Morris, 13-godišnji Afroamerikanac doseli se u Heidelberg s ocem. Film istražuje Morrisove pokušaje da se uklopi s njemačkom djecom. Zaljubi se u djevojčicu u klubu mladih koja ga potiče da se malo otvori i podijeli svoje reperske vještine.
Morris je suočen s uobičajenim problemima dječaka na ulasku u tinejdžerske godine: gaji osjećaje prema djevojčicama, teško sklapa prijateljstva i muči ga kamo se uklapa u svijetu. Te probleme povećava njegov status jedinog afroameričkog učenika u svom novom domu u Heidelbergu u Njemačkoj zahvaljujući novostečenom poslu svog samohranog oca (Craig Robinson). Njegov dobronamjerni otac i zaštitnički nastrojen učitelj njemačkog jedini su mu prijatelji pa se Morris oslanja na svoju ljubav prema hip-hop glazbi da mu pomogne nositi se sa statusom autsajdera. Kad Morris zapne za oko 15-godišnjoj Katrin, čini se da stvari kreću nabolje, iako će još morati naučiti da se osjeća ugodno u svojoj koži prije nego što se poveže sa svojim vršnjacima. Redatelj Chad Hartigan pripovijeda priču o „ribi na suhom“ i odrastanju uz mnogo mladenačke energije i poleta u ovom neodoljivo smiješnom i simpatičnom filmu.

Fotografije

Morris iz AmerikeMorris iz AmerikeMorris iz AmerikeMorris iz AmerikeMorris iz AmerikeMorris iz AmerikeMorris iz AmerikeMorris iz AmerikeMorris iz AmerikeMorris iz Amerike

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.